• template1

Ons verhaal

‘Actie België Voor een KinderGlimlach’ is een vereniging zonder winstoogmerk, in 2007 door enkele personen met de Belgische nationaliteit opgericht. Reizend door Cambodja, aangegrepen door de levensomstandigheden van de ‘stortkinderen’, maakten zij kennis met de Cambodjaanse vereniging ‘Pour un Sourire d'Enfant’ die in 1993 door Christian en Marie-France des Pallières is opgericht. Onze vereniging, ‘Action Belgique Pour un Sourire d'Enfant’, is hiervan een voortvloeisel en wil eveneens een toekomst bieden aan kansarme, niet-schoolgaande kinderen zoals de ‘stortkinderen’ van Phnom Penh. De vereniging breidt haar activiteiten momenteel uit tot de stortkinderen van de hele stad maar ook van andere Cambodjaanse steden, waaronder Siem Reap en Sihanoukville. Het is de bedoeling om aan zoveel mogelijk kinderen een toekomst te schenken ! 

Bent u schenker, organisator van evenementen of eenvoudigweg nieuwsgierig? Deze site is voor u bestemd ! U vindt er alle informatie over het ontstaan van de vereniging, de feestelijkheden die zij organiseert, de laatste nieuwtjes, de manier waarop u de vereniging kan steunen en nog veel meer. Elke rubriek biedt een antwoord op een vraag die aan de leden van de vereniging is gesteld. Aarzel dus niet om meer vragen te stellen of nieuwe thema’s aan te snijden ! Uw ideeën, artikels, suggesties, op- en aanmerkingen zijn van harte welkom. Samen kunnen wij de toekomst van deze kinderen verbeteren !

 

Deze rubrieken volgen op uw vragen, dan als thema's die u belangrijk vindt niet werden behandeld: allemaal aan uw veren! Aarzelt niet om ons uw ideeën, uw artikelen, uw suggesties of nog uw kritiek te verzenden aangezien deze plaats uw is

Geheel, kunnen wij de toekomst van deze kinderen beter helpen maken

 

abVKG

Actie België Voor een KinderGlimlach (vzw)

Huidevetterijstraat 23 /9
1081 Brussel
contact@abpse.be
IBAN: BE55 0015 3055 7744
BIC: GEBABEBB
NN : 0890027755

 

 

Quick links

Free Joomla! templates by AgeThemes