Campaigns

Paillottes

Maak klaslokalen in onze hutten voor bijlessen

Wij gaan de bijlessen voor onze kinderen in openbare lagere scholen uitbreiden om hen de hulp te geven die zij nodig hebben om te slagen in hun studies. Het project is dringend, want als gevolg van de Covid-pandemie hebben de kinderen slechts 4 maanden van de 21 maanden persoonlijk naar school kunnen gaan! 300 kinderen zullen vanaf 2022 van deze nieuwe cursussen profiteren, 400 vanaf 2023. De lessen zullen plaatsvinden in onze strohutten, die in 6 dorpen/buurten aan de rand van Phnom Penh zijn geïnstalleerd, zodat zij er gemakkelijk kunnen komen. Onze strohutten, die reeds onderdak bieden aan jonge kinderen in kinderdagverblijven/kleuterscholen, zullen worden gerenoveerd en uitgebreid om nieuwe klaslokalen te creëren.

Het project   

  • Vergroten en renoveren van 4 van onze hutten:
    Om de kinderen te ontvangen in passende omstandigheden van veiligheid en comfort.
    Om lichte klaslokalen te creëren onder de bestaande binnenplaatsen
  • Het project omvat ook de verbouwing van de 4 bestaande kleuterklassen en de huur van een tijdelijke ruimte gedurende de werkzaamheden.  

In totaal zullen 11 nieuwe klaslokalen voor bijlessen worden ingericht in 5 hutten. Het project zal in een later stadium worden voltooid met de renovatie en de bouw van 2 extra klaslokalen in een 6e hut.

Paillote.jpg